понедельник, 7 декабря 2015 г.

Модель ООН

27 листопада учні нашої школи вдруге побували на Моделі ООН в Киеві!Конференція проходила 3 шалені дні. Цього разу це було щось неймовірне. Проходили неформальні дебати, всі об'єднувались в коаліції та як завжди дискутували про проблеми сучасного світу. Ми представляли Федеративну Республіку Германії. 
Безумовно, приємно було почути багато позитивних відгуків. 
Дипломатичний бал став родзинкою конференції. Атмосфера була неймовірно веселою та яскравою. Бал викликав багато емоцій та незабутніх вражень. Запальний сіртакі та кришталевий вальс стали яскравим його завершенням. Багато зусиль було покладено для його організації та витрачено багато часу. Але не дарма. 
Бал був насправді чудовим, з'явилися нові скандинавські танці, наприклад, турецький бранль, бритонська джига, але учні нашої школи зуміли гарно продемонструвати себе. 
Цього разу нашу школу виділили як одну з найкращих. Усього було 6 комітетів та 6 різних тем. Наші діти гарно попрацювали ці три дні, а також подивилися столицю!Теперь залишається чекати нашу шкільну Модель ООН, яка пройде у лютому.
Олександра Іорданова, 9-А клас













Комментариев нет:

Отправить комментарий